Anti-korrosjon overflatebehandling av festemidler, det er verdt å samle!

Festemidler er de vanligste komponentene i mekanisk utstyr, og deres funksjon er også svært viktig.Imidlertid er korrosjon av festemidler under bruk det vanligste fenomenet.For å forhindre korrosjon av festemidler under bruk, vil mange produsenter taoverflatebehandlingetter produksjonen, hvilke overflatebehandlingsmetoder kan forbedre festene for å forhindre korrosjonsfenomen?Det er fire hovedoverflatebehandlingsmetoder for å forhindre korrosjon av festemidler.

1. galvanisering

Galvanisering av standarddeler, denne metoden er å sette standarddelene inn i metallløsningen, og deretter la overflaten av standarddelene dekkes med et lag av metall av strøm, det er mange effekter på dette laget av metall, for eksempel kan vi i henhold til noen forskjellige roller for å velge noen forskjellige beleggmetaller.Vanligvis er jernfester beskyttet mot korrosjon ved galvanisering.

2.varmebehandling

Ta varmebehandling av standarddeler, det finnes noen standarddeler, for eksempel krever boreskruene et hardere overflatelag.Derfor kan de selvborende skruene varmebehandles for å sikre at boreskruene har tilstrekkelig hardhet.

3.mekanisk plating

Den mekaniske pletteringen av standarddelene gjør at metallpartiklene kan kaldsveises til standarddelene for å sikre noen av effektene til standarddelene.Mekanisk plettering og galvanisering er i utgangspunktet like, bortsett fra at vi bruker forskjellige metoder.Resultatet kan sies å være det samme.

4.overflatepassiveringen

For passivering av standarddeler har passivering i hovedsak to funksjoner.Den ene er å styrke hardheten til standarddeler, og den andre er å redusere oksidasjonen av standarddeler kraftig.

Vi kan velge den mest hensiktsmessige overflatebehandlingsmetoden ut fra de spesifikke behovene.På denne måten kan festet spille en bedre rolle i bruk.

18


Innleggstid: Jan-10-2021